Litt sunnere pommes frites

I dag skal du få en lettvint oppskrift på et godt tilbehør til kjøtt, fisk og fjærkre; pommes frites! Er det sunt da, tenker du? Joda! Her har jeg brukt søtpotet, men du kan også bruke vanlig potet eller andre rotgrønnsaker.

Mange tror potet er usunt og søtpotet er sunt. Det stemmer ikke. Begge deler er ca. like næringsrike, har lite kalorier og metter svært bra. Og begge deler smaker kjempegodt!

Her har jeg brukt ca. 6-700 gram søtpotet som er skjært i staver/båter. Hell over olivenolje, salt, pepper og timian så er det bare å sette i ovnen på 200 grader i 15-25 minutter alt etter hvor stekt du liker de og hvor tjukke bitene er.

Lettvint, sunt og godt.

Enjoy!

Kok opp litt grønnsaker til for et enda mer næringsrikt måltid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *