«Hvorfor går du ikke ned i vekt?»

Har du prøvd alle mulige slankekurer? Noen ganger klarer du kanskje å gå ned noen kilo, men på sikt er du like tung eller tyngre.  Lavkarbo, periodisk faste, clean eating – hvorfor funker de så bra for noen, men for deg er det umulig?

 

12246810_962492603817548_3778003013705302766_n

 

Formålet med de fleste populærdietter er at de skal være mettende og/eller kalorifattige. Spiser man mindre enn man forbrenner går man ned i vekt. Disse diettene vil fungere opp til et visst punkt. Når man ikke lenger klarer å spise mindre enn man forbrenner er man vektstabil en liten periode. Før eller siden blir sulten et problem. Du overspiser og trøstespiser. Ikke spesielt fysisk eller psykisk sunt.

 

Du tror kanskje jeg har nøkkelen til å lykkes? Nei, det er det du som har. Bare du vet hvordan du kan spise for å kunne lykkes med en vektnedgang. Hvilke matvarer blir du fysen på når du vil ha noe digg? Hvor ofte liker du å spise? Kostholdet må tilpasses deg – ikke motsatt.

 

Noen kan lykkes veldig godt med lavkarbo, steinalderdiett eller på masse karbohydrater, men det er ikke for alle.

 

Spis god mat og kos deg ned i vekt. Noen dager vil suge mer enn andre, men that’s life. Få inn så mye hverdagsaktivitet som mulig så kan du i tillegg spise mer og likevel oppnå en vektnedgang.

 

Har du spørsmål i forhold til vektnedgang? Legg dem igjen i kommentarfeltet VVV eller send dem til steinarekrenpt@gmail.com

 

Steinar

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>