Produktanmeldelse av Under Armour Alter Ego Tights fra armourstore.no

Skjermbilde 2015-04-15 kl. 13.46.49

 

Første gang

For en ukes tid siden var jeg og kollega Magnus Gundrosen i møte med armourstore.no. Der plukket vi opp noen nye klær. Vi har valgt å være samarbeidspartnere med dem fordi vi begge synes Under Armour er de tøffeste treningsklærne på markedet. Jeg kommer til å gjøre produktanmeldelser av mange av klærne vi sponses med. Jeg mener selv å ha en emminent smak når det gjelds treningsklær og tror derfor du kommer til å se mye kult i disse anmeldelsene.

 

For meg er det viktig at anmeldelsene gir et korrekt syn på hvordan klærne er og ikke bare er ren reklame. Jeg er ikke en selger. Anmeldelsene viser min ærlige mening om hvordan produktene er.

 

tights2

Under Armour Alter Ego Tights fra armourstore.no

Som du ser på bildet over ser det ut som tightsen fremhever mine naturlige kurver. Det forklarer i hvert fall fyrstikk-leggene. Grunnen til at jeg valgte tightsen var fordi den fremsto som litt mer enn bare en kjedelig og anonym tights. Jeg foretrekker freshe farger på treningsklærne – uten å se ut som et juletre. Den er tynn i stoffet og sitter godt på kroppen. Jeg trener sjelden i tights, men for denne gjør jeg et hederlig unntak. Jeg forstår godt hvorfor denne er en del av den tøffe Alter-Ego-serien til Under Armour. Noen tightser er litt ekle å ha på under trening, men det synes jeg ikke denne er. Etter det jeg kjenner til selges det mye av denne og prisen ser ut til å være rimelig.

 

Terningkast:

dice

 

tights1

Tightsen får du kjøpt her: https://armourstore.no/produkt/herre/tights/amrour-alter-ego-tights/

 

Klærne på bildene er levert av armourstore.no